2017. már 02.

Itt a megoldás az EU kazánrendeletére

írta: Kémény Ajtó
Itt a megoldás az EU kazánrendeletére

A BIASI turbo Erp kondenzációs kazánokkal hatalmas, akár több százezer forintra rúgó pénzösszegeket és az engedélyeztetés hosszadalmas procedúráját is meg tudják spórolni azok a családok akik ennek a beszerelése mellett döntenek. Ez a fajta rendszer ugyanis megfelel az EU-s előírásoknak, de a hagyományos működési rendszerekben is kíválóan használhatóak.

kondenzacioskazanok.jpg

A kazáncsere-rendelet 2016 július 1-től előírja, hogy kizárólag kondenzációs gázkazánok építetthetőek be. Azok akik eddig zárt égéstermékű kazánokat használtak, az uniós szabályozás értelmében hamar fűtés nélkül maradtak volna. A kazángyártók azonban gyorsan reagáltak a helyzetre (miközben Magyarország a rendelet módosítását kérvényezte) és a készülékek fejlesztésével gyorsan áthidalták a problémát. A BIASI turbo kondenzációs kazánok többek között erre a felmerült problémára adnak megoldást amellyel a már említett költségeket és hosszadalmas utánajárást tudják megspórolni az emberek.

Amennyiben további kérdései lennének a témával, beszerelésekkel és további tudnivalókkal kapcsolatban, a KEMENYAJTO.COM webáruházban kollégáink szívesen várják a megkeresésüket!

forrás: 24.hu

Szólj hozzá

törvény kémény rendelet kéménybélelés gázkazán kéményajtó szerelt kémény kondenzációs kémény kémény építés kéménybélelés budapest biasi turbo konenzációs kéménybélelés Budapest kéménybélelés kémény szerelés