2014. jan 14.

Co Érzékelő azaz SZÉN-MONOXID érzékelő!

írta: Kémény Ajtó
Co Érzékelő azaz SZÉN-MONOXID érzékelő!

CO érzékelők 3.évezred 2013 nov. 85.old.jpg

Szereltessen velünk szén-monoxid érzékelőt!

 

 

Önnek is érdemes néhány, az élet- és vagyonvédelmet szolgáló lépést megtennie a következő időszakban. A munkatársaink az éves, rendes kéményellenőrzések során feltárják azokat az esetleges hibákat és hiányosságokat, amelyeket a jogszabályoknak való megfelelés érdekében javítani, illetve pótolni kell. A szükséges javításokat, hiánypótlást, illetve az égéstermék-elvezetőn esedékes beavatkozásokat, átalakításokat és korszerűsítéseket szakirányú tervezőkkel, tüzelőberendezés szervizekkel, kivitelezőkkel javasoljuk elvégeztetni.

 

A FŐKÉTÜSZ ehhez előzetes, valamint terv felülvizsgálati nyilatkozat kiadásával, illetve a munkák elvégzése után, a tervezői és/vagy kivitelezői nyilatkozat és kapcsolódó dokumentumok benyújtásával egyidejűleg megrendelhető vizsgálatok biztosításával tud segítséget nyújtani.

 

Feltétlenül szükség van az Ön felelősségteljes hozzáállására:

 

Amennyiben a tüzelőberendezés és az égéstermék-elvezető közötti összekötő elem (füstcső) rossz állapotú, nem megfelelően rögzített, vagy nem rendelkezik tisztítónyílással, égéstermék elemzésre alkalmas mérőcsonkkal, akkor azt javítani, korszerűsíteni, cserélni, illetve pótolni kell.

 

A nyílt égésterű tüzelőberendezésekkel egy légtérkapcsolatban lévő mesterséges elszívást okozó háztartási eszközök, berendezések (páraelszívó, szagelszívó stb.) esetében gondoskodni kell a megfelelő levegő-utánpótlást biztosító megoldások alkalmazásáról, illetve arról, hogy ezen berendezések a tüzelőberendezéssel egyidejűleg ne működhessenek.

 

A nyílt égésterű tüzelőberendezéssel közös légtér határoló falazatába nem lehet teljes vagy részleges légzárású nyílászárókat építeni (kivéve abban az esetben, ha a levegő bevezetésről más, szabványos műszaki megoldással gondoskodnak), illetve a szellőzést, levegő-utánpótlást biztosító nyílások eltömését, lefedését, lezárását vagy bármilyen mesterséges akadályoztatását meg kell szüntetni.

 

Ne várja meg, hogy felszólítsák!

Kérjen tanácsot, árajánlatot kollégáinktól ITT!

06 70 541 4445

 

 

 

Szólj hozzá

levegő air épület kémény eladás halálozás mérgezés forgalmazás szénmonoxid beépítés co ablakszigetelés fűtéstechnika monoxid kéményajtó légbevezető kémény javítás légbevezető beépítés kéményajtó beépítés ablak szigetelés nyílászáró szigetelés szén-monoxid érzékelő légbevezető ára ajtó szigetelés szén- Szén-monoxid épületszigetelés co-mérgezés légbeeresztő légbevezető akció svéd bemarós technológia