2013. okt 01.

A fűtésszezon küszöbén: Honeywell szén-monoxid érzékelő!

írta: Kémény Ajtó
A fűtésszezon küszöbén: Honeywell szén-monoxid érzékelő!

s258.jpgSzerintem nem kell senkinek sem bemutatni a szén-monoxid érzékelők jelentőségét, főleg akkor amikor az ősz itt kopogtat az ajtónkon a kellemetlenül hűvős és hideg hajnalaival, és akkor még nem beszéltünk a fogcsikorgató hidegről ami télen vár minket... Éppen ezért nem csak a szabályszerű fűtésről kell gondoskodnunk, hanem egyre inkább nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk az esetleges problémák megelőzésére is, amelyben nagy szerepe van a szén-monoxid érzékelőknek is. Mivel a szén-monoxid egy színtelen és szagtalan gáz, ezért az esetek legnagyobb részében már akkor észleljük, hogy baj van, amikor már késő.

Mindenféle reklámszöveg nélkül elismerhetjük, hogy ezeknek az érzékelőknek a biztonságos és megbízható működése elengedhetetlen egy háztartásban. Éppen ezért örömmel mondhatjuk, hogy a Kéményajtó.com webáruházban elérhető ez a termék, amellyel kapcsolatban kollégáink nagyon szívesen válaszolnak!

Gondolkodj előre és előzd meg a bajt! Tekintsd meg Honeywell szén-monoxid érzékelőnket webáruházunkban!

Szólj hozzá

ablak kémény kalap ellenőrzés járda webáruház nyílászáró fűtés kéménybélelés szénmonoxid szigetelés érzékelő gravitációs füstcső fűtésszezon gázfűtés kéményjavítás kéményajtó légbevezető kéményajtó forgalmazás légbevezető beépítés kéményajtó beépítés szénmonoxid érzékelő gázérzékelő nyílászáró szigetelés honeywell érzékelő szén-monoxid érzékelő légbevezető ára füstcsövezés At-G60 légbevezető LÉgbevezető ablakba légbevezető ajtóba turbós kémény kémény ablak kémény tisztító